Compania Cumsa este dedicata proiectarii, productiei si distributiei solutiilor inovatoare pentru injectia maselor plastice si a matritelor de injectie a maselor plastice.

Solutii diferite pentru matrite cu bacuri. Sunt ajustabile atunci cand matrita este inchisa, bacurile sunt incastrate in pachete, bacurile sunt ideale pentru piese complexe, au o miscare de a elibera produsul cand matrita este deschisa, se pot incorpora cu prelucrari mecanice mici.

Compania Cumsa are peste 270 produse pe care le puteti studia.

Matrite cu melc-pinion, poansoane flexibile, cu plan de separatie vertical sau in unghi verificati aici

Aruncare in doi timpi, bucse de sustinere a placilor aruncatoare, sistem de accelerare a aruncarii, accesorii.

Filozofia companiei Cumsa

Cumsa are totdeauna un obiectiv clar de a mentine cele mai noi imbunatatiri tehnologice prin inovatie si cercetare-dezvoltare. Piesele standard ale companiei Cumsa se pot inlocui usor (fiind standard) si sunt prelucrate la tolerante precise. Datorita ultimelor dotari tehnologice si imbunatatirii continue a sistemului de calitate Cumsa va poate garanta toate acestea si in viitor.


Conceptul de piese standard

Piesele standard sunt prelucrate in parametrii si tolerante stabilite initial care sunt specificate in catalogul companiei. Folosirea pieselor standard ofera clientilor o serie de avantaje:

Folosirea pieselor standard reduce timpul de fabricare a matritei. Tototdata reducerea timpului de fabricare cu circa 30% - 40% aduce o reducere a costurilor. Daca o piesa a matritei se inlocuieste