Catalog DME Plates   Components DME   Industrial Supplies DME   Mold Ejection DME

DIE SETS
Supplier of CONFORMAL COOLING, FINISHING & COATING, METALWORK FLUIDS, MOLDS & COMPONENTS, DIE SETS, PRE-ENGINEERED COMPONENTS, NON-STANDARD MOLDBASES

O enciclopedie pentru inginerii de proces, proiectare si executare a matritelor

Mentinem la nivel global un standard de produse interschimbabile. Nu conteaza produsul, nu conteaza furnizorul pentru ca noi lucram din greu ca sa va asiguram o proiectare si o calitate superioara a produselor pe care se bazeaza clientii nostri.

Racirea TruCool Conforming utilizeaza prelucrarea prin aschiere, prelucrarea prin laser Direct Metal laser Melting (DMLM), tiparirea 3D cu laser pentru producerea cavitatilor complexe si a componentelor care au canale de racire.

Gama noastra de produse care a fost largita pentru dumnevoastra acum contine totul pentru dispozitive de slefuire, matrite de formare sau stante, de la procesul tehnologic de polisare la procesul tehnologic de super finisare.

Scule de mana, spray-uri pentru matrite si alte consumabile nu fac parte din produsele Dumneavoastra, dar aveti nevoie de acestea pentru a le oferi clientilor o intretinere eficienta a matritelor