Insertiile tip Exaflow sunt componente standardizate pentru injectia prin canal tunel si injectia inelara.

Este aplicata la injectarea pe partea din spate a produselor de volum mic sau mediu.
Poate acomoda diametre de pana la 1,8 mm si greutatea produselor injectate de pana la 100g. Insertiile GRF-1 de la ExaFlow poate fi folosita pentru toate materialele plastice fara fibre de sticla. Pentru materiale plastice amorfe sau cu fibre de sticla va rugam sa ne contactati!

Pentru injectarea prin canal tunel pentru matrite de dimensiuni medii sau mari. Poate acomoda adancimi ale canalului de injectie de pana la 11.5mm. Poate avea diametre de injectie de pana la 3.5mm si greutate de injectie de pana la 1200g pe insertie. Produsele standard sunt GXK-1, GXK-2 and GXK-3. Insertia Maxiflow de la Exaflow poate fi folosita pentru toate materialele plastice comune sau cu fibre de sticla (de ex PA cu 50% fibre de sticla)

Pentru injectia cu tunel a pieselor de volum mic si mediu care au muchiile drepte. Culeea rezultata din injectia cu tunel se poate rupe de produs in sectiunea cea mai mica de injectie. Sunt standardizate pe dimensiunile de 10, 12 si 14 mm cu diametru injectiei de la 0.8 la 2.4 mm.

Pentru injectarea pe suprafata din spate (inelara) a produselor de volum mic si mediu. Poate avea o adancime de pana la 8 mm. Poate acomoda diametre de injectie de pana la 1.8 mm si greutate de injectie de pana la 1200 g pe insertie. Produsele standard sunt GMK-1, GMK-2 and GMK-3. Se pot folosi la injectarea tuturor materialelor plastice.

Recomandari de le experti

Compania Technic Mold Trade LTD este partenerul competent al dumneavoastra pentru toate serviciile legate de procesul de injectie mase plastice. Datorita experientei noastre si a inovatiilor facute in procesul de injectie inginerii nostri pot sa va optimizeze productia. Va putem ajuta cum sa optimizati partea de matrita si partea de proces de injectie a productiei prin selectarea sistemului de canal cald, insertiilor de injectare, tipul de injectare etc.