Mold Masters in Romania

Tehnic Mold Trade SRL, agentul Mold-Masters in Romania


Operarea Regulatorului de temperatura M1 Plus
Acum 50 ani MoldMasters a fost prima companie care a introdus sistemul de canale calde in industrie. Astazi este recunoscuta ca cea mai mare producatoare de sisteme de canale calde care continua sa investeasca in cercetare si noi tehnologii.

Verificati varietatea sistemele de canale calde propuse de noi si contactati-ne pentru aplicatia dumneavoastra.

Unitate auxiliara de injectie materiale termoplastice

E-MULTI modifica echipamentul de injectie de pe masina de injectie clasica facind posibila injectiea cu mai multe culori/materialei si mai multe volume de injectie pentru a realiza produsele dorite. Platforma E-MULTI e compatibila cu orice masina de injectie si este solutia ideala pentru toate aplicatiile din industrie.

Sistemul de control Milacron este compatil cu standardele globale si are o interfata usor de navigat.

Informatii legate de instalarea componentelor, catalogul sistemelor de canale calde, ghiduri pentru mentenanta si intretinere

Configuratia CAD a sistemelor de canale calde Contactati-ne! Nu ezitati sa ne contactati pentru sfaturi si orice intrebari legate de produsele noastre - Suntem gata sa va ajutam!

Noutati si evenimente Mold- Masters

Noul sistem APS va fi folosit in sistemul de control Milacron care include procesul de injectie, regulatoare de canale calde, sistemul E-DRIVE, sistemul de actionare cu valva, E-MULTI, SMART MOLD si noi sisteme de control.

Tehnologia cu sistemul de control APS dezvoltat de Milacron ridica standardele in industria maselor plastice si contribuie la consolidarea pozitiei de top a companiei Milacron in cadrul sistemului de control a procesului de injectie mase plastice.


Technic Mold Trade LTD
RO26567611
Str. W. A. Mozart nr. 17, Sect. 2, 020251, Bucuresti

IBAN: RO09 RNCB 0752 1149 6161 0001