Vega Hydraulic Cylinders

Modelul cilindrului hidraulic cu tiranti permite o varietate larga de aplicatii cu cea mai buna varianta de pret versus calitate si care nu au necesitati particulare legate de presiune, temperatura si dimensiuni. Pana la diametru de ΓΈ160 mm pot fi dotate cu senzori magnetici.

Cilindri pot avea diametrele interioare de la 32 la 100 mm. Cursele pistonului de la 50 la 500 mm. Acesti cilindri hidraulici sunt ideali pentru actionarea placilor de aruncare in orice matrita sau pentru actionarea bacurilor care sunt in interiorul sau exteriorul matritei.

Aceasta solutie este folosita in domeniul injectarii maselor plastice si al turnarii metalelor pentru a mentine presiunea de injectare in matritele de dimensiuni mari. Tija cilindrului este deblocata automat cand pistonul revine in pozitia initiala.

Curse ale pistonului intre 10 si 120 mm depinde de diametrul interior al cilindrului. Acesti cilindri sunt ideali cand dimensiunile sunt mici si sunt recomandate cand este necesara o forta mare de actionare ca si in cazul turnarii metalelor.

Design your custom hydraulic cylinder with our product Configurator

Pentru proiectare 2D si 3D login
Copiati desenul cilindrului hidraulic pentru aplicatia dorita in fisier de diferite formate CAD in 2D sau 3D(Dxf, Dwg, Iges, Step, Parasolid, ProE Part si altele)
Descarcati catalogul de produse si manualul tehnic

De ce cilindrii hidraulici Vega sunt diferiti de altii?

Compania Vega este specializata in proiectare, productie, vanzare si suport tehnic a cilindrilor hidraulic pentru industria maselor plastice si turnarea metalelor. Strategia companiei Vega consta in acordarea de solutii speciale in functie de aplicatia dorita nu doar de produse simple. Aceasta abordare presupune intelegerea si satisfacerea cerintelor a diferitilor profesionisti din lumea matritelor (firmele de proiectanti, matriteriile, fabricile de injectie mase plastice) si servicii ireprosabile. Toata lumea trebuie sa primeasca produsul dorit. Toata lumea trebuie sa primeasca produsul dorit pentru activitatea sa specifica.